OSTALO

Liverpool kaznio Suareza jer je ugrizao Ivanovića



Uprava Liverpoola novčano je kaznila svog napadača Luisa Suareza koji je u drugom poluvremenu susreta protiv londonskog Chelsea ugrizao za ruku gostujućeg obrambenog igrača Branislava Ivanovića.
Engleski nogometni savez (Football Association) istražit će navedeni incident, a urugvajski napadač se javno ispričao zbog svog postupka i priopćio da je od svog kluba tražio da se novac od kazne prebaci na račun grupacije ''Hillsborough Family Support Group''.
''Klub me novčano kaznio, a ja sam tražio da se taj novac proslijedi grupaciji ''Hillsborough Family Support Group'' zbog neugodnosti koje sam prouzročio navijačima Liverpoola i Ivanoviću'', napisao je Suarez na svom Twitter profilu.
Izvršni direktor Engleskog nogometnog saveza Gordon Taylor kazao je da Savez želi pomoći Suarezu da se riješi očiglednih problema s bijesom.
''Njegove sposobnosti s loptom nisu upitne. Zbog toga je i tužno kada nešto slično napravi. Ponudit ćemo klubu i Suarezu usluge naših savjetnika jer želimo pomoći da se takav igrač riješi ljutnje na terenu'', kazao je Taylor.
Suarez je imao sličan incident kada je igrao za amsterdamski Ajax, a tada je kažnjen sa sedam utakmica zabrane igranja.
Engleska policija danas je priopćila da Ivanović, kojeg je Suarez ugrizao za ruku, neće podnijeti tužbu.
"Policajci su razgovarali sa Ivanovićem nakon tog incidenta i on se izjasnio da ne želi podnijeti tužbu protiv Suareza. Ivanović nije imao vidne ozljede", navodi se u priopćenju.


0 komentari for "Liverpool kaznio Suareza jer je ugrizao Ivanovića "

Leave a Reply

Noviji post Stariji postovi